Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

As serisi plc

Kullanıcı avatarı
mehmetilkaya
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

As serisi plc

Mesaj gönderen mehmetilkaya »

As serisi plc de canopen haberleşmenin ds301 protokolü hakkında yeterli veriye ulaşamadım. Bilgilendirme için herhangi bir kılavuz veya video linki paylaşmanızı rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: As serisi plc

Mesaj gönderen Turhan »

Servo Eğitim Videoları başlığında verilen 01.Başlangıç ayarları ve PDO, SDO, Auto SDO mesajları ile başlayan video serisini takip edebilirsiniz.

Uygulama AS200 PLC ve ASDA-A2 serisi sürücünün CANopen DS301 haberleşme standartına göre kurgulanmıştır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
mehmetilkaya
İletişim:

Mesaj gönderen mehmetilkaya »

Turhan yazdı: 07 Mar 2025, 13:59 Servo Eğitim Videoları başlığında verilen 01.Başlangıç ayarları ve PDO, SDO, Auto SDO mesajları ile başlayan video serisini takip edebilirsiniz.

Uygulama AS200 PLC ve ASDA-A2 serisi sürücünün CANopen DS301 haberleşme standartına göre kurgulanmıştır.
Başka bir marka motor sürücüsü ile ds301 kullanarak haberleşmeyi planlıyorum. Bu hususta attığınız videolar soruma cevap olur mu?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Delta marka ürünleri için yardımcı olabilir. Ancak farklı markalar için yorum yapamam.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön