Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Eğitim

Kullanıcı avatarı
sigani
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Eğitim

Mesaj gönderen sigani »

Selamlar,

Lise mezunuyum, ileride üniversitede otomasyon alanında bir bölüm okumak istiyorum. Şu an bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ama gerçekten çok meraklıyım ve öğrenmek istiyorum. Özellikle yüz yüze eğitimlere katılmak istiyorum çünkü konuları daha iyi anlayabileceğimi düşünüyorum.

Aklımda bir soru var aslında: Hiçbir bilgim olmadan bu tarz eğitimlere katılmam mümkün mü?

Bilgisi olan ya da yol gösterebilecek birileri varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:
Durum: Çevrimiçi

Re: Eğitim

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

Whatsapp Anında Bildirim Kanalı takip ederek yüz yüze yapılan eğitimler için başvuru yapabilirsiniz. Bunun dışında forum sayfamız ve DELTA Electronics Türkiye Youtube kanalından da paylaştığımız eğitim içeriklerini inceleyebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
bayram.caliskan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Eğitim

Mesaj gönderen bayram.caliskan »

Çok doğru yoldasın ama tavsiyem ss2 gibi ucuz yollu bir PLC alıp çalışmalara başlaman olur. simulasyonla tam olarak birşey öğrenemezsin. Çalışmaya başlayınca gerçek sorunlarla karşılaşınca buradan sorarsın ve gelişirsin. Mevlana'nın dediği gibi; Sen yola çık yeter, yol sana görünür.
Bayram Çalışkan
Endüstriyel Otomasyon Teknikeri
Besta Makina Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi

“Genel Konular” sayfasına dön