Kolay gelsin;
Ana programdan Function blocks içindeki ATMR komutuna değer göndermek istiyorum. Fakat olmadı. Dört işlem fonksiyonlarına ana programdan değer gönderebildim. Yazmaya çalıştığım program ekte. Hata nerede bulamadım.
Yardımınız için teşekkür ederim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
ISPSoft da Function Blocks daki ATMR ye Değer Gönderme
- Sebahattin
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
ISPSoft da Function Blocks daki ATMR ye Değer Gönderme
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: ISPSoft da Function Blocks daki ATMR ye Değer Gönderme
Merhaba,
Fonksiyon Bloğu içerisinde kullanılan ATMR komutunun S2 değişken tipini word olarak tanımlarsanız Fonksiyon Bloğu üzerinden ATMR komutunun set değerini girebilirsiniz.
Fonksiyon Bloğu içerisinde kullanılan ATMR komutunun S2 değişken tipini word olarak tanımlarsanız Fonksiyon Bloğu üzerinden ATMR komutunun set değerini girebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Sebahattin
- İletişim:
Re: ISPSoft da Function Blocks daki ATMR ye Değer Gönderme
Fonksiyon içinde timer olarak T0 kullanıldığı için olsa gerek, ana programda birden fazla çağrı yaptığımda fonksiyon stabil çalışmadı. Gönderdiğiniz programı ekteki gibi düzenleyince birden fazla çağrıda normal çalıştı.
Yardım için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Yardım için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.