Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DVP12SE11R PLC Yazılımsal RUN/STOP Hakkında

Kullanıcı avatarı
DarkStone
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DVP12SE11R PLC Yazılımsal RUN/STOP Hakkında

Mesaj gönderen DarkStone »

Merhabalar

Benim elimde 1 adet DVP12SE11R PLC var. Ben bu PLC yi her döngünün sonunda run stop yapmak istiyorum. Bunun için kullanılan M1035 memory' si var sanırım. Nasıl Kullanılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: DVP12SE11R PLC Yazılımsal RUN/STOP Hakkında

Mesaj gönderen Turhan »

PLC programı içeriisnde M1072 Biti Run-Stop Anahtarı ile aynı görevi üstlenecektir. PLC Run konumuda iken Ladder diyagram satırları işlemci tarafından okunup işlendiği için PLC'yi stop konumuna geçirebilirsiniz Fakat PLC stop konumunda iken İşlemci ladder satırlarını işlemeyeceği için PLC yi Stop konumundan Run komutuna geçiremezsiniz. PLC yi yeniden Run konumuna geçirebilmek için ya Swich üzerinden Run komutu verilmeli yada Haberleşme üzerinden bu bit adres tetiklenmelidir.

Not: M1035 biti aktif olduğunda PLC'nin X7 girişi Run-Stop swichi gibi işlem görür.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön