Merhabalar
SE PLC de bulunan DVP04AD-S2 anolog modülden aldığım 4Ma...20Ma bilgiyi plc içinde pıd kontrol edip yine aynı plc bağlı DVP04DA-S2 anolog çıkış modulünden 0...10 V olarak çıkış almak istiyorum.
Bu konu hakkında bi örnek uygulamanız varmıdır.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler.
1.slot=SE plc
2.slot=DVP04AD-S2
3.slot=DVP04AD-S2
4.slot=DVP04DA-S2
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Pıd kontrol
- alidogruyol
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Pıd kontrol
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- alidogruyol
- İletişim:
Re: Pıd kontrol
Bu okuduğum 4.20 Ma bilgiyi debi metreden alıp 0.10 v bilgiye çevirip inverterle pompayı kontrol edicem.Bu komut yeterlimidir.
örnek:30000lt/saat te 20 ma çıkış veriyor debimetre
sürücü ise 10 v ta max.50 hz de çalışıyor.
pompa ise saatteki debisi 45 ton pompanın önündeki filitreler etkiliyen bir güç olduğu için debide düşme yapıyor.
kaç ton debi yazarsam o kadar ürünün geçmesini istiyorum.
örnek:30000lt/saat te 20 ma çıkış veriyor debimetre
sürücü ise 10 v ta max.50 hz de çalışıyor.
pompa ise saatteki debisi 45 ton pompanın önündeki filitreler etkiliyen bir güç olduğu için debide düşme yapıyor.
kaç ton debi yazarsam o kadar ürünün geçmesini istiyorum.