Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
MERHABA 2.48 WPL SOFT AKKINDA
- sasa58
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
MERHABA 2.48 WPL SOFT AKKINDA
2.47 DE YAZILAN SEGME AÇIKLAMALARI 2.48 WPL SOFTTA AÇILMIYOR SILINMIŞ BİR ŞEKİLDE ÇIKIYOR TEKRAR ESKİ PROGRAMI YÜKLEYİNCE ÇIKIYOR
- sasa58
- İletişim:
DVP SE IP DEĞİŞİMİ
DVP SE PLC NİN IP NUMARASINI DEĞİŞTİRİYORUM BİR KERE YÜLSELEN KENARLA BİR KERE DEĞİŞTİRMEM YETERLİMİ
- Turhan
- İletişim:
Re: MERHABA 2.48 WPL SOFT AKKINDA
Merhaba,
Forum sayfasından daha önce yazılmış eski tarihli PLC programını WPLSoft v2.48 ile açtığımda herhangi bir sorun gözlemleyemedim. ((9) DVP202LC-SL Loadcell Kalibrasyon-Sıfırlama-Dara programı için test ettim.)
DVP-SE serisi PLC'nin IP adresini Ladder komut satırından değiştirmek için PLC M1002 kontağını kullanabileceğiniz gibi herhangi bir yükselen kenar kontak üzerinden de bu değişikliği gerçekleştirebilirsiniz.
Forum sayfasından daha önce yazılmış eski tarihli PLC programını WPLSoft v2.48 ile açtığımda herhangi bir sorun gözlemleyemedim. ((9) DVP202LC-SL Loadcell Kalibrasyon-Sıfırlama-Dara programı için test ettim.)
DVP-SE serisi PLC'nin IP adresini Ladder komut satırından değiştirmek için PLC M1002 kontağını kullanabileceğiniz gibi herhangi bir yükselen kenar kontak üzerinden de bu değişikliği gerçekleştirebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- sasa58
- İletişim:
Re: MERHABA 2.48 WPL SOFT AKKINDA
AYGIT ACIKLAMASI GELİYO AMA SEGMENT ACIKLAMASI GELMİYOR BÜTÜN YAPTIĞIM PROGRAMLARDA AYNI O YUZDEN TEKRAR 2.47 Yİ YUKLEDİM 2 FARKLI PC DENEDİM OLMADI