Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Float Komutlarında Girilen Sayı Değeri Kabul Edilmiyor
- mhmtbrk.dmr
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Float Komutlarında Girilen Sayı Değeri Kabul Edilmiyor
Merhaba plcden programı çekip üzerinde değişiklikler yapmam gerekiyor kontak ekleyip çıkardığım basit değişiklikler programı tekrar yüklemeden önce derlediğimde float komutlarına girilen sayı değerlerini kabul etmediği bir hata ile karşılaşıyorum o komutlarda hiç bir değişiklik yapmama rağmen sayı değerlerini nokta değilde virgül ile değiştirdiğimde (0.0000) <=> (0,000) gibi bir hata mesajı almıyorum ama bu sefer sistem istenilen şekilde çalışmıyor plc den ilk çektiğim proğramı derlemeden geri yüklediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum hiç degişiklik yapmadan derlediğimde tekrar hata mesajları ile karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar..
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: Float Komutlarında Girilen Sayı Değeri Kabul Edilmiyor
Kullandığınız bilgisayarın formatı ile ilgili olarak floating sayı tanımlarken nokta veya virgül girmeniz gerekebilir. Floating sayıları monitor ekranında görüntülerken. Aygıt görüntüleme formatını noktalı sayı olarak kullandığınıza emin olunuz. Sorun devam ederse ekran görüntüsünü ve yapmak istediğiniz işlemi örnekleyerek mesaja ekleyiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.