Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

internet ağı üzerinden plc kontrolü

Kullanıcı avatarı
kaya
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

internet ağı üzerinden plc kontrolü

Mesaj gönderen kaya »

merhaba 12se model plc, 07e411 hmı kullanıyorum internet üzerinden plc ye mudahele etmek istiyorum yani çalıştırmak istediğim sistemdeki ürünleri uzaktan açıp kapamak istiyorum. daha önce böyle bir uygulama yapmamıştım örnek bir program sunarsanız inceleyip uygulama yapmak isterim. saygılar iyi çalışmalar.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: internet ağı üzerinden plc kontrolü

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

PLC ye uzak erişimin sağlanabilmesi için PLC'nin bağlı bulunduğu modem içerisinde aşağıdaki portların ve 9600 portunun erişime açık olması gerekmektedir. Bu PLC'lerin bağlı bulunduğu modeme uzaktan erişim sorgusu geldiğinde otomatik olarak bu cihazlara yönlendirileceksiniz.

PLC_Port.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön