Merhaba,
ISPSoft'ta bulunan Data Tracer ve Data Logger kullanımıyla alakalı herhangi bir döküman, belge, örnek program var mıdır? İyi çalışmalar dilerim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Data Tracer Yardım
- abdulkadirtekin
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Data Tracer Yardım
ISPSoft user manuelinde 23.2 Data Tracer ve 23.3 Data Logger başlıklarına ulaşabilirsiniz. --> ISPSoft Yazılım Manueli
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- celebi
- İletişim:
Merhaba, DVP14SS2 kullanıyorum.
Belirtmiş olduğunuz ISPSoft dokumanda,
23.3.2 Opening the Data Logger Window
Please compile the current project before using the function. And then click Wizard> Data Logger to open the
Data Logger window as below.
Demiş ancak ben ISPSoft programı Wizard sekmesinde "Data Logger" seçeneğini göremiyorum.
Wizard sekmesi altında; AIO, Temperature, Load Cell, NTC... gibi seçenekler var.
Belirtmiş olduğunuz ISPSoft dokumanda,
23.3.2 Opening the Data Logger Window
Please compile the current project before using the function. And then click Wizard> Data Logger to open the
Data Logger window as below.
Demiş ancak ben ISPSoft programı Wizard sekmesinde "Data Logger" seçeneğini göremiyorum.
Wizard sekmesi altında; AIO, Temperature, Load Cell, NTC... gibi seçenekler var.
- Turhan
- İletişim:
Bu menü DVP-S serisi PLC modeli için desteklenmemektedir.
.
.
DELTA Electronics Turkey