Merhabalar
Konu baslığındaki analog modül le 4-20 mA değer okumaya çalışıyorum.Ekteki komutları plc ye yüklediğimde D300 datasında Hiç bir değer göremiyorum.Değer okuduktan sonra scalandırmayı yapacağım.Kablo bağlantılarından eminim.Yardımlarınız rica ederim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP04AD-S2 Değer okuyamama sorunu
- Ercotech_35
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DVP04AD-S2 Değer okuyamama sorunu
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Yakup
- İletişim:
Re: DVP04AD-S2 Değer okuyamama sorunu
Merhaba,
Dvp04AD modülünüzün akım okuması yaparken V ile I köprü yaptığınızdan emin olur. Modülün enerji bağlantısını kontrol edip tekrardan test eder misiniz.
Dvp04AD modülünüzün akım okuması yaparken V ile I köprü yaptığınızdan emin olur. Modülün enerji bağlantısını kontrol edip tekrardan test eder misiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Ercotech_35
- İletişim:
Yakup Bey,
Dediklerinizi yapıp size döneceğim.
Dediklerinizi yapıp size döneceğim.
- Ercotech_35
- İletişim:
Yakup Bey
Gönderdiğiniz resimdeki gibi analog girişimi CH4 e taşıdım. V ve I uçları köprülü From Komutumda K12 , K15 OLARAK Değiştirdim.Sorunum hala devam ediyor. Fiziksel olarak modül dizi sıralaması önemlimi ? Bundan şüphelenmeye başladım. bu arada cetvelim sağlam DTC modüle bağladım çalışıyor.
Gönderdiğiniz resimdeki gibi analog girişimi CH4 e taşıdım. V ve I uçları köprülü From Komutumda K12 , K15 OLARAK Değiştirdim.Sorunum hala devam ediyor. Fiziksel olarak modül dizi sıralaması önemlimi ? Bundan şüphelenmeye başladım. bu arada cetvelim sağlam DTC modüle bağladım çalışıyor.
- Ercotech_35
- İletişim:
İlginiz için teşekkürler.
From ve To Komutlarındaki özel modül numaraları ile oynayınca düzeldi.
From ve To Komutlarındaki özel modül numaraları ile oynayınca düzeldi.