Merhabalar,
Daha önce yapılmış olan açıklamalara göre WWON komutu ile günde 3 kez ayarlanan zamanlarda tetikleme almayı denedim. Ancak bir türlü sonuç alamadım.
ISPSOFT'un açıklamalar kısmına göre de yapmama rağmen programı düzgün çalıştıramadım.
Bana yardımcı olmanız mümkün müdür?
PLC: AS228T
Saatler: 08.00-16.00 / 16.00-24.00 / 24.00-08.00
Yazdığım programı ilşikte gönderiyorum.
Teşekkürler.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
WWON KOMUTU İLE TETİKLEME
- oguzzeytinci
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
WWON KOMUTU İLE TETİKLEME
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: WWON KOMUTU İLE TETİKLEME
Sanırım komut değişkenlerinin kullanımı ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Komuta ait S değişkenleri ardışık 7 data içerir. Örnekteki gibi tekrar kontrol edip çalışmayı test edebilirmisiniz?
PLC aktüel tarih ve saat bilgilerini ayrıca kontrol edin.
.
PLC aktüel tarih ve saat bilgilerini ayrıca kontrol edin.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- oguzzeytinci
- İletişim:
Turhan Bey,
WWON açıklama bölümündeki tüm yazılanları uyguladım. PLC saati de doğru. Gene de bir hata var.
Denemek için 08.30-23.30 saatlerini deniyorum (şu anda saat 17.27), gene de tetiklemiyor.
WWON açıklama bölümündeki tüm yazılanları uyguladım. PLC saati de doğru. Gene de bir hata var.
Denemek için 08.30-23.30 saatlerini deniyorum (şu anda saat 17.27), gene de tetiklemiyor.
- Turhan
- İletişim:
Aktüel saat 09:23 için komut çıkış bitini setliyor. Tekrar kontrol edebilirmisiniz?
.
.
DELTA Electronics Turkey
- oguzzeytinci
- İletişim:
Teşekkürler Turhan Bey,
Bu şekilde çalıştı.
İyi çalışmalar.
Bu şekilde çalıştı.
İyi çalışmalar.