Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

WWON KOMUTU İLE TETİKLEME

Kullanıcı avatarı
oguzzeytinci
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

WWON KOMUTU İLE TETİKLEME

Mesaj gönderen oguzzeytinci »

Merhabalar,

Daha önce yapılmış olan açıklamalara göre WWON komutu ile günde 3 kez ayarlanan zamanlarda tetikleme almayı denedim. Ancak bir türlü sonuç alamadım.
ISPSOFT'un açıklamalar kısmına göre de yapmama rağmen programı düzgün çalıştıramadım.
Bana yardımcı olmanız mümkün müdür?
PLC: AS228T
Saatler: 08.00-16.00 / 16.00-24.00 / 24.00-08.00

Yazdığım programı ilşikte gönderiyorum.
Teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: WWON KOMUTU İLE TETİKLEME

Mesaj gönderen Turhan »

Sanırım komut değişkenlerinin kullanımı ile ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Komuta ait S değişkenleri ardışık 7 data içerir. Örnekteki gibi tekrar kontrol edip çalışmayı test edebilirmisiniz?

PLC aktüel tarih ve saat bilgilerini ayrıca kontrol edin.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
oguzzeytinci
İletişim:

Turhan Bey,
WWON açıklama bölümündeki tüm yazılanları uyguladım. PLC saati de doğru. Gene de bir hata var.
Denemek için 08.30-23.30 saatlerini deniyorum (şu anda saat 17.27), gene de tetiklemiyor.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Aktüel saat 09:23 için komut çıkış bitini setliyor. Tekrar kontrol edebilirmisiniz?

.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
oguzzeytinci
İletişim:

Teşekkürler Turhan Bey,

Bu şekilde çalıştı.

İyi çalışmalar.

“PLC Forum” sayfasına dön