Merhabalar
As228t Plc ile 4 Adet A2 servo yu canopen üzerinden kontrolü gerçekleştiriyorum.
Home method olarak 16#0007 kodunu kullanarak z dönüş pozisyonunda z puls bu-
larak homing yaptırıyorum.Şimdi sıkıntı yaşadığım konu homing sw üzerinde kal-
dığımız sürede geri yönde harekete devam ediyor yani yükselen kenar olarak algı-
layarak çalışıyor benim istediğim durum değil yani Ben ise sensör üzerinde ise tek-
rar geri dönmeden z pulsini bulmasını istiyorum.Veya Z puls bulmasınada gerek yok
sensörden kurtulduğu homing yaptığını kabul etmesini istiyorum.Bunun için 16#0001
kodunu kullanarak denedim ve ters çalıştı bunun üzerine 16#0000 kodu ile denediğim-
de yönü değişmesi gerekirken aynı yönlü hareket aldı
Bu durumu nasıl çözümleyebilirim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
AS228T CANOPEN İLE ASDA A2 SERVO SÜRÜCÜ HOME METHOD DEĞİŞİMİ
- ozanturkoglu
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: AS228T CANOPEN İLE ASDA A2 SERVO SÜRÜCÜ HOME METHOD DEĞİŞİMİ
Merhaba,
0x0003 numaralı home methodunu deneyebilirmisiniz?
.
0x0003 numaralı home methodunu deneyebilirmisiniz?
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.